Yvette van Zwol

Hallo allemaal,

Mijn naam is Yvette van Zwol, ik woon sinds 2000 in de Wierden. Ons gezin bestaat uit ons viertjes, ik, mijn man Bas Zwaneveld , mijn zoon Robbie en dochter Rosanne. Onze beide kinderen zitten op de Brede school de Wierwinde, ik vind dit een zeer goede school, mijn kinderen gaan graag naar school. Op school zet ik me graag in voor de kinderen en zit dan ook in de ouderraad.

Ook zet ik mij graag in voor de wijk en zit daarom ook in de bewonerscommissie. Eén van mijn favoriete activiteiten is de disco en deze organiseer ik geregeld in het Wierdedok. Een andere reden is dat ik graag andere jonge gezinnen wil stimuleren en aan sporen om zich ook in te zetten voor de Wierden, het gaat tenslotte om de toekomst van de kinderen.

Met vriendelijke groet,
Yvette van Zwol